Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Bασικοί James και Crouch;

Gus Χρυσοχού

Μέρος των σχεδίων του, ίσως, να αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Fabio Capello, όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα της ομάδα του, καθώς πριν λίγο έγιναν γνωστά τα νούμερα που θα φοράνε οι παίκτες των "λιονταριών" κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου.

Αν και όλο αυτό μπορεί να αποδειχθεί απλώς μια σπέκουλα για συζητήσεις και αναλύσεις, από την άλλη μπορεί και όχι, αφού έχουμε συνηθίσει το γεγονός οι βασικοί πάικτες να παίρνουν τα νούμερα από το 1 μέχρι το 11.

Στην περίπτωση αυτών των αριθμών που δόθηκαν στην δημοσιότητα, και με βάση της παραπάνω λογικής, βασικός γκολκίπερ για την Αγγλία θα είναι ο David James ενώ παρτενέρ του Wayne Rooney, μάλλον θα δούμε τον Peter Crouch, ο οποίος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9.

Αναλυτικά οι αριθμοί των Αγγλων διεθνών:

Τερματοφύλακες: 1 David James, 12 Robert Green, 23 Joe Hart

Αμυντικοί: 2 Glen Johnson, 3 Ashley Cole, 5 Rio Ferdinand, 6 John Terry, 13 Stephen Warnock, 15 Matthew Upson, 18 Jamie Carragher, 20 Ledley King

Μέσοι: 4 Steven Gerrard, 7 Aaron Lennon, 8 Frank Lampard, 11 Joe Cole, 14 Gareth Barry, 16 James Milner, 17 Shaun Wright-Phillips, 22 Michael Carrick

Επιθετικοί: 9 Peter Crouch, 10 Wayne Rooney, 19 Jermaine Defoe, 21 Emile Heskey.

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: