Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Προχωράει σε αλλαγές ο Capello

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στην Εθνική Αγγλίας ενόψει του τρίτου παιχνιδιού στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στη Σλοβενία, μετά το απογοητευτικό 0-0 κόντρα στην Αλγερία.

Τα “Λιοντάρια” πραγματοποιώντας μία κάκιστη εμφάνιση έμειναν στη λευκή ισοπαλία και πλέον χρειάζονται νίκη στο τελευταίο ματς του ομίλου που συμμετέχουν για να προκριθούν.

Ο Fabio Capello ήταν φανερά απογοητευμένος και εκνευρισμένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ και κατά τη διάρκειά της δεν ήταν λίγες οι φορές που φώναζε νευριασμένος από τον πάγκο. Πλέον ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να “τρίξει τα δόντια” των παικτών του, προαναγγέλλοντας αλλαγές για το ματς με τη Σλοβενία.

“Η ομάδα δεν έπαιξε με το πνεύμα το οποίο θέλω να αγωνίζεται. Θα αλλάξω πράγματα. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν κερδίζαμε την μπάλα αρκετά, και παίζαμε χαλαρά. Δεν παίξαμε καλά. Χάναμε εύκολες πάσες. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και ελπίζουμε σε αυτό να είμαστε χαρούμενοι μετά τη λήξη του” ανέφερε ο Capello, ο οποίος ρωτήθηκε τι πιστεύει πως φταίει.

“Δεν γνωρίζω αν είναι η πίεση ή μία κακή στιγμή. Δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που παρακολουθώ στην προπόνηση. Ίσως φταίει η πίεση. Ελπίζω να μην είναι φόβος πάντως. Οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: