Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Οι βασιλικές ευχές στην Εθνική Αγγλίας


Και η αυτού εξοχότης στις υπηρεσίες της Εθνικής Αγγλίας. Ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θέλησε να στείλει τις ευχές του για κάθε επιτυχία στα “λιοντάρια” και φυσικά η απόσταση που τον χωρίζει απο την Αφρική δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο.

Τη λύση έδωσε ένα video link που στήθηκε για χάρη του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και μέσω αυτού οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας βέβαια δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά και τον τραυματισμό του Ρίο Φέρντιναντ (δεν θα προλάβει κανένα παιχνίδι), όμως ο Στίβεν Τζέραρντ παρουσιάστηκε σίγουρος πως μέχρι τις 12 Ιουνίου και την πρεμιέρα με τις ΗΠΑ, όλοι θα είναι έτοιμοι.

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για τον Ρίο, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα του πρώτου αγώνα είμαι σίγουρος πως όλοι θα είναι υγιείς και έτοιμοι για να κερδίσουν”, τόνισε αρχικά ο άσος της Λίβερπουλ και συνέχισε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε ένα φοβερό προπονητικό κέντρο για να προετοιμαστούμε. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά για να είναι έτοιμοι”.

Σε εκείνο το σημείο, ο Φάμπιο Καπέλο ενημέρωσε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ πως ο Στίβεν Τζέραρντ θα πάρει το περιβραχιόνιο της Αγγλίας μετά τον τραυματισμό του Ρίο Φέρντιναντ. Ο ίδιος ο παίκτης όμως φάνηκε να διακατέχεται απο ανάμικτα συναισθήματα: “Είναι φανταστικό να ηγούμαι της χώρας μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα προτιμούσα όμως να ήταν ο Ρίο υγιής και να ήταν διαθέσιμος να παίξει. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα που έχω αυτή τη στιγμή”.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η κατάσταση στο πόδι του Ρίο Φέρντιναντ είναι πολύ άσχημη. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που προτιμήθηκε να μείνει στην Νότιο Αφρική, παρά να γυρίσει πίσω στην Αγγλία, καθώς στην παρούσα φάση, ένα τόσο μεγάλο ταξίδι θα ήταν αρκετά επίπονο για αυτόν.

Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: