Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η επόμενη μέρα του Καπέλο...

Την είδηση ότι ο Φάμπιο Καπέλο δέχθηκε να ανακοινώσει στους παίκτες του την 11αδα του αγώνα με τη Σλοβενία πολύ νωρίτερα από την έναρξη, μετέδωσε το Skysports. Αυτό ήταν το αίτημα των ποδοσφαιριστών στη χθεσινή συνάντηση που είχαν με τον Ιταλό τεχνικό και ο Καπέλο φαίνεται ότι δέχθηκε το αίτημά τους.

Ο Καπέλο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την εθνική Αγγλίας επέβαλλε ορισμένες συνήθειές του. Μια από αυτές ήταν να ανακοινώνει την 11αδα στους ποδοσφαιριστές του, μόλις δυο ώρες πριν από την έναρξη της κάθε αναμέτρησης αφού έτσι πίστευε ότι τους διατηρεί σε εγρήγορση. Ωστόσο, έπειτα από την συνομιλία που είχε χθες με τους παίκτες όπου συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν, αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Skysports θα ανακοινώσει την 11αδα στους ποδοσφαιριστές το πρωί της Τετάρτης, ή ακόμα και το βράδυ της Τρίτης ώστε αυτοί να προετοιμαστούν καλύτερα ψυχολογικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μερίδα του αγγλικού Τύπου, άσκησε έντονη κριτική στον Καπέλο, για το γεγονός ότι δεν είχε ενημερώσει τον Γκριν, ότι θα ξεκινούσε βασικός κόντρα στις Η.Π.Α.

england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: