Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Προλαβαίνει την Γερμανία ο Ρούνεϊ


Contra.gr

Mπορεί κόντρα στην Σλοβενία οι κατακόκκινες εμφανίσεις της Αγγλίας να έκαναν τη δουλειά τους και τα “λιοντάρια” και πήραν τη νίκη, που αυτομάτως σήμανε και την πρόκριση στην φάση των “16” όμως για ακόμη μία φορά τα προβλήματα δεν λείπουν.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλό του, κάτι που ανάγκασε τον Φάμπιο Καπέλο να τον αντικαταστήσει στο 72ο λεπτό με τον Τζο Κόουλ. Η “Telegraph” όμως φέρνει στην επιφάνεια ένα σενάριο που αν επιβεβαιωθεί, δείχνει πως το κλίμα στην ομάδα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανικό. Απο τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε να χωλαίνει, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε, κάτι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός το διαπίστωσε αμέσως.

Σήκωσε τον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι και μετά απο λίγα λεπτά του έδωσε εντολή να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Όταν όμως ο Γουέιν Ρούνεϊ κατάλαβε οτι ο Τζο Κόουλ ήταν έτοιμος να πάρει τη θέση του, σταμάτησε να κουτσαίνει, χωρίς ωστόσο ο Ιταλός να αλλάξει την απόφασή του. Η εικόνα μάλιστα του 25χρονου επιθετικού όταν αντίκρισε στον πίνακα του 4ου διαιτητή με το νούμερο 10 είναι ενδεικτική της απογοήτευσής του, που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο άνδρες (Καπέλο-Ρούνεϊ) να μην ανταλλάξουν την καθιερωμένη χειραψία.

Πλέον, όλο το ιατρικό επιτελείο της Αγγλίας έχει πέσει πάνω στον επιθετικό της ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της Κυριακής με την Γερμανία. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες, παρά το γεγονός οτι στην προπόνηση της Πέμπτης δεν θα λάβει μέρος. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι εκπρόσωποι των “λιονταριών”, αυτό γίνεται πάντα μετά απο κάθε αγώνα της ομάδας, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: