Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Τζέραρντ: «Φταίει η μπάλα»

Ο αρχηγός της Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ, υπερασπίστηκε τον Ρόμπερτ Γκριν για το ολέθριο λάθος που στοίχισε στην Αγγλία την ισοπαλία με τις ΗΠΑ (1-1).

Ο άσος της Λίβερπουλ χαρακτήρισε την γκέλα του Αγγλου γκολκίπερ ως «ατύχημα» και τα έβαλε με την μπάλα Mundial που ήδη έχει επικριθεί από πολλούς.

«Ηταν ένα γκολ που συμβαίνουν μια στο τόσο. Δεν πρέπει να κατηγορήσουμε τον γκολκίπερ γιατί πολλά έχουν ακουστεί για την μπάλα. Χρειάζεται να στηρίξουμε τον Ρόμπερτ και είμαι σίγουρος πως στα επόμενα παιχνίδια θα κάνει καθοριστικές αποκρούσεις. Είμαι σίγουρος πως θα μάθει από το λάθος του και θα γίνει δυνατότερος», τόνισε ο Τζέραρντ ο οποίος θεωρεί ότι η Αγγλία με δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια με Αλγερία και Σλοβενία θα περάσει στην επόμενη φάση.

Από την πλευρά του ο Φάμπιο Καπέλο στάθηκε στην απόκρουση του Γκριν στο δεύτερο μέρος σε προσπάθεια του Αλντιντορ και ενώ το σκορ ήταν 1-1.

«Εκανε ένα λάθος αλλά το διόρθωσε με σπουδαία απόκρουση στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του», τόνισε ο Ιταλός αλλά απέφυγε να απαντήσει εάν θα τον εμπιστευτεί κάτω από τα δοκάρια και στον επόμενο αγώνα με την Αλγερία. «Εχουμε χρόνο να το δούμε αυτό. Θα μιλήσω μαζί του και μετά θα αποφασίσω».

Για το παιχνίδι, ο Καπέλο είπε: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Εβγαλα πολλά θετικά συμπεράσματα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: