Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Εκτός προπόνησης Ρούνεϊ και Κόουλ!

Βάιος Τασούλας, england365.gr

Αυξάνονται τα «βάσανα» για τον Φάμπιο Καπέλο και την Έθνική Αγγλίας, αφού μετά το οριστικό «τέλος» του Κινγκ από το Μουντιάλ, προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Γουέιν Ρούνεϊ και Άσλεϊ Κόουλ, οι οποίοι δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Προτιμήθηκε να μείνει στο ξενοδοχείο και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία στην πίσινα μαζί με τον Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος και αυτός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις.
Το ευχάριστον για τον Καπέλο ήρθε από τον Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει βασικός απέναντι στην Αλγερία.
Κατά τα άλλα, η προπόνηση των «λιονταριών» πραγματοποιήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς, με την κάμερα του «Skysports» να επικεντρώνει το ενδιαφέρον της, στους τρεις τερματοφύλακες της ομάδας, για τους οποίους συνεχίζονται τα σχόλια στην Αγγλία μετά το προχθεσινό λάθος του Γκριν, που στέρησε από την ομάδα του τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: