Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Κεκ: «Στα φαβορί η Αγγλία»

england365.gr
Όχι ελπίδες πρόκρισης, αλλά ελπίδες κατάκτησης του Μουντιάλ έδωσε στην εθνική Αγγλίας, ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας, Ματίας Κεκ στη συνέντευξη Τύπου, θέλοντας να φορτώσει τους αντιπάλους του με περισσότερο άγχος και τον τίτλο του φαβορί.

«Η ποιότητα της Αγγλίας είναι γνωστή. Παραμένει ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου», το πρώτο σχόλιο του Κεκ, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Τζον Τέρι και του Φάμπιο Καπέλο: «Δεν είναι δίκαιο να μιλάω για την Αγγλία. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει μέσα στα αποδυτήρια και δεν παρακολουθώ τι λένε τα Μέσα. Επομένως αν δεν σας πειράζει, προτιμώ να εστιάσω στα θέματα της ομάδας μου. Έχουμε επίγνωση της σημασίας της αυριανής αναμέτρησης».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και την κατασκοπεία του αντιπάλου, είπε: «Παρακολούθησα ορισμένα παιχνίδια της Αγγλίας. Επίσης όλοι είδαμε ματς από τα προκριματικά. Το να παίζεις ενάντια σε αυτή την ομάδα είναι πρόκληση, αλλά δεν πιστεύω ότι κανείς από εμάς θεωρεί πως βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση επειδή ο αντίπαλός μας δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια. Ελπίζω να συνεχίσουμε με την ενέργεια που έχουμε δείξει».

Τέλος, για τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι ήταν ξεκάθαρος: «Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξω στρατηγική. Άλλωστε αυτή μας έδωσε τρία γκολ και τέσσερις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: