Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Επιστροφή Κινγκ

england365.gr
O Λέντλεϊ Κινγκ έσπασε τελικά τα χρονόμετρα και κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Εθνικής Αγγλίας λύνοντας τα χέρια του Φάμπιο Καπέλο.
Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις μετά τον τραυματισμό του Άγγλου αμυντικού στο πρώτο παιχνίδι με τις ΗΠΑ έκαναν λόγω ακόμη και για αποχή από την αγωνιστική δράση μέχρι και για ένα μήνα. Με άλλα λόγια: 'καθόλου Μουντιάλ'. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν και η θέση του παρτενέρ του Τζον Τέρι στο κέντρο άμυνας των 'λιονταριών' αποκτά και νέο μνηστήρα. Αυτόν τον οποίο ξεκίνησε εκεί στον εναρκτήριο αγώνα.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα κρίνει τις επόμενες ώρες ποιον εκ των Μάθιου Άπσον, Τζέιμι Κάραγκερ και Λέντλεϊ Κινγκ θα εμπιστευτεί για μια θέση στην οποία έχουν αγωνιστεί ως τώρα και οι τρεις τους. Πάντως το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν προβληματίζει τον Καπέλο, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μόνο θετικό μπορεί να αποδειχτεί:


«Έχω στη διάθεσή μου όχι μόνο όλους τους αμυντικούς, αλλά και όλη την 23αδα. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί έχω περισσότερες επιλογές και παραπάνω λύσεις σε περίπτωση που θελήσω να αλλάξω κάτι στη διάρκεια του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: