Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Τέρι: «Όλοι δίπλα μας για τη νίκη»

Πάθος και πίστη απαιτεί από κάθε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Αγγλίας ο Τζον Τέρι προκειμένου να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών που γέμισαν τον κόσμο.
Δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο στην προσωπικότητα της ομάδας ή τις τεχνικές αρετές των παιχτών της σύμφωνα με τον αμυντικό της Τσέλσι. Αρκεί να βρουν τα ψυχικά αποθέματα μέσα από τη σκληρή κριτική που δέχτηκαν και να νικήσουν τη Σλοβενία.

«Η μεγαλύτερη απογοήτευση για τον προπονητή μας είναι η έλλειψη πάθους και θέλησης που δείχνουμε σαν σύνολο», τονίζει ο Τέρι και με τα λεγόμενά του προσπαθεί να βάλει τους συμπαίχτες του και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. «Αυτή είναι και η μεγαλύτερη αιτία της άσχημης ως τώρα πορείας μας. Όλοι γνωρίζουν ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολύ παραπάνω, κάτι που δείχνουμε κάθε αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δεχόμαστε κριτική για το στυλ παιχνιδιού που αγωνιζόμαστε, πραγματοποιώντας πολλές βαθιές μπαλιές, αλλά ξέρω πως αν το πιστέψουμε μπορούμε να συναγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα στη διοργάνωση. Είμαστε ένας πολύ περήφανος λαός και πρέπει να βγούμε στο γήπεδο θέλοντας όσο τίποτα τη νίκη. Αυτό δεν το έχουμε δείξει ως τώρα και δικαίως νιώθει πικραμένος ο Φάμπιο Καπέλο».

Τέλος, ο πολύπειρος στόπερ, δίνει το σάλπισμα νίκης ζητώντας τη συσπείρωση όλων για να παρουσιαστούν όσο πιο δυνατοί μπορούνε: «Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη και ελέγχουμε την κατάσταση. Πιστέψτε με ότι και οι παίχτες νιώθουν το ίδιο απογοητευμένοι με τους οπαδούς. Αλλά χρειαζόμαστε την στήριξή σας. Δεν υπάρχει λόγος έντονης κριτικής σε αυτή τη δύσκολη φάση. Δεν έχουμε αποδώσει τα αναμενόμενα ως τώρα αλλά να στενοχωρηθούμε μόνο αν δεν νικήσουμε τη Σλοβενία. Η κατάσταση είναι ακόμη αναστρέψιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: