Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Καπέλο: «Αποφάσισα για την ενδεκάδα»

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο φέρεται να έχει καταλήξει στους έντεκα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας του ομίλου κόντρα στην Αμερική το Σάββατο, σύμφωνα με συνέντευξη του στο ράδιο του BBC.
Ο Ιταλός τεχνικός, υποστήριξε σε δηλώσεις του, ότι καταστάλαξε στον γκολκίπερ που θα του εμπιστευτεί την βασική θέση μεταξύ των Ντέϊβιντ Τζέϊμς, Ρόμπερτ Γκριν και Τζόε Χαρτ (με τον πρώτο να φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες).

Μετά τον τραυματισμό του αρχηγού και κεντρικού αμυντικού, Ρίο Φέρντιναρντ, ο Καπέλο μίλησε για την αλλαγή πλάνων στην άμυνα αλλά και στην προετοιμασία της ομάδας, δυο μέρες πριν τον πρώτο αγώνα του ομίλου.

Χαρακτηριστικά στο ράδιο του BBC ανέφερε: «Ναι, έχω αποφασίσει την ενδεκάδα. Απλά ελπίζω τις δυο μέρες μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων μας, να μην έχουμε κάποιον τραυματισμό στις προπονητής».

Παράλληλα, ο Καπέλο δεν φάνηκε να εκνευρίζεται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι αρκετοί φωτογράφοι, τραβούσαν παράνομα φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας, υποστηρίζοντας: «Είναι άνετος. Γνωρίζω την πίεση που υπάρχει για αυτήν την ομάδα από όλους, οπότε το καταλαβαίνω. Είναι σημαντικό τουρνουά για όλο το έθνος».

Ο Καπέλο ρωτήθηκε και για την πορεία που έχει στον πάγκο των «λιονταριών», ανανεώνοντας πρόσφατα το συμβόλαιο του αλλά και από τις 28 Φεβρουαρίου όπου έκανε πρεμιέρα στον πάγκο της Αγγλίας, σε 24 παιχνίδια έχει 18 νίκες.

«Έχουμε βελτιωθεί σε πολλούς τομείς αρκετά. Έχουμε πνεύμα νικητή, μπορούμε να αλλάξουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή σύστημα μέσα στο παιχνίδι, οι παίκτες με γνωρίζουν καλύτερα».

Τέλος ρωτήθηκε και για τα νεύρα του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Γουέϊν Ρούνεϊ αλλά κοφτά απάντησε: «Νομίζω ότι θα κάνει ένα φανταστικό τουρνουά».

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: