Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Καπέλο: «Δε ξέρω τι φταίει»

Φανερά προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Φάμπιο Καπέλο, αλλά δεν έχασε την αισιοδοξία του. Στη συνέχεια έκανε λόγο ακόμη και για αλλαγές στην τακτική.
Αρχικά προσπάθησε να αναλύσει τις αιτίες της κακής εμφάνισης: «Έχουμε άλλον έναν αγώνα μπροστά μας και ελπίζω εκεί να χαμογελάσουμε. Δεν ξέρω αν φταίει η πίεση ή αν απλά δεν είμαστε σε φόρμα. Χάσαμε πολλές εύκολες μπάλες και δεν είναι αυτή η ομάδα που ξέρω. Παίξαμε εναντίον ενός καλού αντιπάλου, αλλά ήμασταν πολύ αργοί. Στις προπονήσεις οι παίχτες δείχνουν σε καλή κατάσταση και δε ξέρω πως γίνεται αυτό».

Έπειτα θέλησε να δείξει σε όλους ότι τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει και ότι η πορεία που ονειρεύονται όλοι οι Άγγλοι μπορεί ακόμη να πραγματοποιηθεί: «Θέλω να ξαναδώ στην ομάδα το πνεύμα νικητή που μας διακατείχε. Είπα στους παίχτες ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά είμαστε τυχεροί που έχουμε μπροστά μας κι άλλον αγώνα. Είμαι ακόμη αισιόδοξος. Δε θα ήθελα να μιλήσω ξεχωριστά για κάποιους ποδοσφαιριστές. Όλη η ομάδα έχει την ευθύνη για την κακή απόδοση».

Τέλος έδειξε έτοιμος να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί από την πλευρά του γι να αντιστρέψει την κατάσταση: «Μπορώ να αλλάξω την τακτική, να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Δε θα είναι πολύ δύσκολο να τους εμψυχώσω μέχρι τον αγώνα με την Σλοβενία, γιατί ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι τι πρέπει να κάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: