Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Δύο μέρες ακόμη…

england365.gr

Απόντες ήταν οι Λένον και Κινγκ από την προπόνηση της Πέμπτης, ο Καπέλο δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να αγωνιστούν πιο ελεύθερα και οι εξετάσεις του Ρούνεϊ ήταν καθησυχαστικές. Κάπως έτσι συνεχίζεται η προετοιμασία των «λιονταριών» για τη σύγκρουση με τη Γερμανία στους «16» του Μουντιάλ.
Ο Άαρον Λένον δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, λόγω του προβλήματος που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο, ενώ ο Λέντλεϊ Κινγκ επιδόθηκε σε πρόγραμμα αποθεραπείας για τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Από το «μέτωπο» των τραυματιών δεν λείπει και ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος υπέστη χτύπημα στον αστράγαλο στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

Από τη μεριά του, ο Φάμπιο Καπέλο προετοιμάζει τα «λιοντάρια» για τη σπουδαία μάχη με τη Γερμανία, την Κυριακή (17:00). Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως μετά την πρόκριση που ήρθε με πολύ κόπο, οι παίκτες του θα αγωνιστούν πιο ελεύθερα, έχοντας ηρεμήσει μετά και τις «αναταράξεις» που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα λόγω των πρώτων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ο Καπέλο εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του είναι καλύτερη από αυτή του Γιοακίμ Λεβ, σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού.

Τέλος, η Αγγλία έπειτα από αίτημα που κατέθεσε στη FIFA ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία στη φάση των «16» του Μουντιάλ, θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο και πάλι με τη… γούρικη κόκκινη εμφάνιση, την οποία και φόρεσαν οι παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι του τρίτου ομίλου απέναντι στη Σλοβενία και πήραν την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: