Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Οι τύψεις του Χέσκεϊ για τον τραυματισμό του Φέρντιναντ

Οι περισσότεροι παίκτες μετράνε αντίστροφα πλέον για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Εμίλ Χέσκεϊ όμως αποτελεί τη μεγάλη εξαίρεση, καθώς ακόμη “στριφογυρίζει” στο μυαλό του η φάση με τον τραυματισμό του Ρίο Φέρντιναντ.

Μόλις λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα του Μουντιάλ, ο επιθετικός της Άστον Βίλα μίλησε για τη φάση με τον τραυματισμό του αρχηγού των “λιονταριών” λέγοντας: “Προσπάθησα να γυρίσω τη μπάλα. Ήμουν στο κόρνερ και έπεσα προς τα πίσω, πάνω στο πόδι του, το οποίο δεν μπορούσε να κουνήσει”, τόνισε αρχικά συμπλήρωσε: “Μόλις έμαθα οτι θα είναι εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για εμένα. Μίλησα με τον Ρίο αμέσως μετά το περιστατικό και μου είπε οτι δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω, αλλά αυτό δεν με έκανε να νιώσω καλύτερα”.

Ο Φέρντιναντ απο την πλευρά του, όταν ρωτήθηκε σχετικά φρόντισε και αυτός να μην ρίξει ευθύνες στον συμπαίκτη του λέγοντας: “Δεν φταίει αυτός. Πήγα να του κάνω τάκλιν από πίσω και δεν με είχε καταλάβει. Έχασε την ισορροπία του και έπεσε με όλο του το βάρος στο πόδι μου. Ήταν ένας φρικτός τραυματισμός, αλλά δεν φταίει σε τίποτα ο Χέσκεϊ”.

Στη συνέχεια μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιο του Φέρντιναντ, λέγοντας: "Είναι ο αρχηγός μας. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό παίκτη, τόσο σε εθνικό, όσο και συλλογικό επίπεδο, για πολλά χρόνια”, ενώ αναφορικά με τη δική του παρουσία, είπε: “Οι επιθετικοί κρίνονται απο τα γκολ που πετυχαίνουν. Έτσι, το βλέπει ο κόσμος. Θα ήθελα να βοηθήσω ακόμη περισσότερο το παιχνίδι της ομάδας μου, βγάζοντας ασίστ. Σίγουρα υπήρχαν περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει καλύτερα και να είχα σκοράρει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τί να κάνουμε;”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: