Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Κάραγκερ: 'Εχουμε ψυχή και χαρακτήρα'

Τόλης Χριστοφοράκης, england365.gr

Ο Τζέιμι Κάραγκερ μιλώντας σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου στη Ν.Αφρική, στάθηκε υπέρ της απόφασης του Φάμπιο Καπέλο να ανακοινώσει την 11αδα στους παίκτες δυο ώρες πριν το ματς και τόνισε ότι όσοι παίζουν στην Αγγλία πρέπει να έχουν ψυχή στα δύσκολα αναφερόμενος στον Ρόμπερτ Γκριν
Ο αμυντικός της Λίβερπουλ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα με τις Η.Π.Α. στο δεύτερο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Λέντλεϊ Κινγκ και ελπίζει ότι θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Αλγερία. Οι ερωτήσεις φυσικά των δημοσιογράφων είχαν να κάνουν περισσότερο με όλους τους άλλους παρά με αυτόν.

"Παίζω 14 χρόνια στη Λίβερπουλ και όλοι μου οι προπονητές ανακοίνωναν την 11αδα, δυο ώρες πριν τον αγώνα. Καλά έκανε ο Καπέλο γιατί έτσι διατηρεί όλους τους παίκτες σε εγρήγορση. Εγώ το θεωρώ φυσιολογικό γιατί έτσι έχω συνηθίσει. Πιστεύω ότι αυτό κάνουν όλοι οι μεγάλοι προπονητές στον κόσμο" τόνισε αρχικά ο Κάραγκερ καλύπτοντας τον Φάμπιο Καπέλο στην κριτική που δέχθηκε ο Ιταλός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γκριν "Αν με ρωτούσατε πριν το ματς ποιος θα ξεκινήσει θα σας έλεγα ο Γκριν. Αυτόν είχα στο μυαλό μου. Τώρα είναι μια χαρά, δεν έχει πρόβλημα. Εγινε ένα λάθος και δεν πήραμε τη νίκη. Όποιος παίζει για την Αγγλία πρέπει να δείχνει χαρακτήρα και ψυχή. Να ξεπερνά αυτές τις δυσκολίες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: