Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Καπέλο: "Ίδια ενδεκάδα, πλην ενός..."


Με μία αλλαγή στο σχήμα, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στη Σλοβενία, θα παραταχθεί η εθνική Αγγλίας απέναντι στην Γερμανία, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των "λιονταριών", Φάμπιο Καπέλο.

"Η ομάδα θα είναι σχεδόν η ίδια με το ματς του ομίλου με τη Σλοβενία. Θα αγωνιστούμε με την ίδια ενδεκάδα, πλην ενός ποδοσφαιριστή", ισχυρίστηκε ο Ιταλός προπονητής.

Παρόλα αυτά, τα δημοσιεύματα στην Βρετανία κάνουν λόγο για... ολική αλλαγή στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Τζον Τέρι και Μάθιου Άπσον να δίνουν την θέση τους στους Τζέιμι Κάραγκερ και Λέντλεϊ Κινγκ.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός ερωτηθείς για τη μέχρι τώρα αφλογιστία του Γουέιν Ρούνεϊ, απάντησε:

"O Ρούνεϊ προπονείται πολύ σκληρά. Έβαλε πολλά γκολ στην προπόνηση και ελπίζουμε να κάνει το ίδιο και στον προημιτελικό. Μπορεί να μη σκόραρε στα προηγούμενα ματς, αλλά είναι πολύ σημαντικός για εμάς, με τις κινήσεις που κάνει στο γήπεδο και τις ασίστ του".

Ο Φάμπιο Καπέλο δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μεταξύ της Αγγλίας και της Γερμανίας μετά από μια δεκαετία.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση", είπε ο Ιταλός τεχνικός και προσέθεσε: "Γνωρίζω την αξία της Γερμανίας αλλά γνωρίζω επίσης την αξία των δικών μου παικτών. Η πίεση είναι φυσιολογική όταν αγωνίζεσαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: