Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Στοχεύει στον τελικό ο Capello

Mε στόχο να βρεθεί στον τελικό της 11ης Ιουλίου, θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες να προετοιμάζει την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Fabio Capello. Ηδη έχουν γίνει γνωστά τα 30 ονόματα της προεπιλογής του Ιταλού ομοσπονδιακού τεχνικού, από τα οποία θα μείνουν τα 23.

Οπως γίνεται σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που λαμβάνει μέρος η Αγγλία, έτσι και τώρα, η πίεση που δέχεται από τα αγγλικά Μέσα ο Capello είναι μεγάλη, ωστόσο θεωρεί ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτού του είδους την πίεση.

Μάλιστα, ο Ιταλός εκλέκτορας, δε δίστασε να μιλήσει για το στόχο που έχει με τα "λιοντάρια", ο οποίος δεν είναι άλλος από τον τελικό, τονίζοντας πως αν η ομάδα του δε βρεθεί στον τελικό της 11ης Ιουλίου στο Γιοχάνεσμπουργκ, θα το θεωρήσει αποτυχία.

" Κάθε μέρα τα Μέσα βρίσκουν και κάτι καινούριο για να ασχοληθούν. Και τα Μέσα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τον κόσμο. Αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι αντικατοπτρίζουν τον σφυγμό της αγγλικής κοινωνίας. Είναι μέρος της δουλειάς μου. Αν δε φτάσουμε μέχρι και τον τελικό, θα έχουμε αποτύχει", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του έμπειρου προπονητή, στην ιταλική εφημερίδα La Stampa.

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: