Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Δε δίνει εγγυήσεις ο Capello

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος- και εν αναμονή του τελικού του κυπέλλου Αγγλίας- μπαίνουμε σιγά- σιγά σε κλίμα παγκοσμίου κυπέλλου. Από χθες το απόγευμα, έγιναν γνωστά τα ονόματα της προεπιλογής του Fabio Capello για την εθνική Αγγλίας, με τον Ιταλό να προχωράει στην έκπληξη με την κλήση του τραυματία Gareth Barry.

Ωστόσο, αυτό που τόνισε ο πετυχημένος τεχνικός, είναι ότι ουδείς από τους 30 παίκτες που κάλεσε για να προπονηθούν στην Αυστρία, δεν έχει σίγουρη τη θέση του στην τελική επιλογή του για τα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Τα "λιοντάρια" θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, όπου και θα μείνουν για μία βδομάδα, ενώ αργότερα μέσα στο Μάιο, θα υπάρξουν φιλικές αναμετρήσεις με τις εθνικές ομάδες της Ιαπωνίας και του Μεξικού, στα οποία ο Capello θα βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει.

" Οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν το στυλ μου, το τι θέλω και το πως δουλεύω. Εχουμε χρόνο μπροστά μας για να έχω πιο προσεκτική ματιά στην Αυστρία. Πρόκειται να είναι ένας ανοιχτός συναγωνισμός, κι αυτό γιατό δεν ξέρω ποιοι θα είναι οι 23 παίκτες που θα επιλέξω. Εχω ανησυχίες για τους τραυματισμούς και τη φυσική κατάσταση και ο χρόνος που θα περάσουμε στην Αυστρία, είναι πολύ σημαντικός. Την 1η Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι παίκτες που δε θα ταξιδέψουν μαζί μας στη Νότια Αφρική. Πρόκειται να έχω κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους παίκτες, ώστε να τους ενημερώσω. Αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη για κάθε προπονητή και ειλικρινά είναι κάτι για το οποίο δεν ανυπομονώ", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Capello.

www.englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: