Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Καπέλο: «Οι παίκτες μου πιστεύουν σε μένα»

england365.gr

Πέρασε πολλά την εβδομάδα που πέρασε και άκουσε ακόμα περισσότερα παρόλα αυτά ο Φάμπιο Καπέλο παραμένει αισιόδοξος και νομίζει πως οι παίκτες του πιστεύουν 100% στην ικανότητα του να οδηγήσει την εθνική Αγγλίας στο στόχο της.

Μπορεί να έχει ξεκινήσει την διαδικασία ανανέωσης των «λιονταριών» αλλά είναι φανερό πως ο Ιταλός έχει πρόβλημα επικοινωνίας με τους διεθνείς παίκτες του και όχι μόνο καθώς ακόμα και αυτοί που δεν είχαν ενεργό ρόλο και τους κάλεσε ενόψει της ανανέωσης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τα πρόσφατα παραδείγματα των Πολ Ρόμπινσον και Γουές Μπράουν να είναι ενδεικτικά της λάθος προσέγγισης του Καπέλο αφού προτίμησαν να σταματήσουν την διεθνή τους καριέρα παρά να αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του.

Ακόμα και το θέμα του Μπέκαμ το χειρίστηκε λάθος καθώς ο βοηθός του, Φράνκο Μπαλντίνι είχε ήδη ενημερώσει τον πρώην αρχηγό των «λιονταριών» πως δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει των προκριματικών του Euro 2012 και αυτός είπε πως δεν είχε ενημερώσει τον 35χρονο σταρ προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Όταν ο 63χρονος τεχνικός ρωτήθηκε αν πιστεύει πως οι παίκτες διατηρούν την πίστη τους σε αυτόν απάντησε με έντονο ύφος: «Είμαι σίγουρος πως ναι. Οι παίκτες είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Με αυτούς δουλεύω και αν με πιστεύουν μπορούμε να κερδίσουμε. Αν τα καταφέρουμε τότε και ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας. Η σχέση μου με τους ποδοσφαιριστές είναι σε καλό επίπεδο. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα(!). Πρέπει γρήγορα να δούμε τι έφταιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να το διορθώσουμε. Μετά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά έχουμε μπροστά μας μια νέα περιπέτεια και πρέπει να βρούμε και νέους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: