Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

«Λάθος απόφαση η παραμονή του Καπέλο»

england365.gr

Το τελευταίο διάστημα ο Φάμπιο Καπέλο έχει πολλά θέματα να ασχοληθεί τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου όσο και εκτός αυτών. Το μοναδικό που του έλειπε ήταν να ακούει παλιούς παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας να θεωρούν λάθος την συνέχιση της συνεργασίας του με την εθνική.

Ο Άνταμ Κρόζιερ, πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Άγγλων έδωσε συνέντευξη στο ΒΒC Radio 4 όπου μίλησε επικριτικά για την απόφαση των «διαδόχων» του που συνεχίζουν να εμπιστεύονται τον Ιταλό στο τιμόνι των «λιονταριών».

Όταν ρωτήθηκε εάν θα έπραττε το ίδιο απάντησε: « Δεν νομίζω. Θεωρώ πως ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον Έρικσον αφού το συμβόλαιο που του κάναμε προέβλεπε την λύση της συνεργασίας μας ακόμα και εν μέσω διοργανώσεων καθώς η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζεις τι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και πρέπει να είσαι καλυμμένος. Μετά είναι εύκολο να αποφασίσεις και στο Παγκόσμιο Κύπελλο είδαμε τι έγινε».

Τι έφταιξε όμως και η Αγγλία δεν ήταν αυτοί που όλοι περίμεναν στην Νότιο Αφρική: «Το κλίμα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας προδιέθετε για αυτό που επακολούθησε αλλά μάλλον οι αρμόδιοι δεν το κατάλαβαν νωρίς. Τώρα αυτό που χρειάζεται η ομοσπονδία είναι να πάρει αποφάσεις που θα έχουν γνώμονα το καλό του αθλήματος, χωρίς να θέλω να κριτικάρω συγκεκριμένους ανθρώπους», κατέληξε ο Κρόζιερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: