Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Ρούνεϊ: "Νικητής ο Καπέλο"



Η νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στους παίκτες της εθνικής Αγγλίας ο Φάμπιο Καπέλο, αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των "λονταριών" στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010. Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και την Αγγλία να πηγαίνει τρένο με προορισμό τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο Γουεϊν Ρούνεϊ επαινεί τον Ιταλό τεχνικό συγκρίνοντας το πνεύμα νικητή που διαθέτει με αυτό του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Ο Ρούνεϊ μετά τις επιτυχίες με τους "μπέμπηδες" ονειρεύεται διάκριση με την εθνική Αγγλίας.

"Νομίζω ότι η μεγαλύτερη ομοιότητα μεταξύ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του Φάμπιο Καπέλο είναι ότι και οι δύο έχουν πνεύμα νικητή. Όταν έχεις προπονητή σαν τον Καπέλο επηρεάζει τον προπονητή και τους κάνει να αισθάνονται όλοι το ίδιο. Θέλουν να κερδίζουν όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τον προπονητή.

Δεν θέλω να πω ότι θα κερδίσουμε σίγουρα κάποιο τίτλο, αλλά θα προσπαθήσουμε και δουλεύουμε πολύ για αυτό. Ελπίζω να περάσουμε. Όλοι ονευρευόμαστε να κερδίσουμε τίτλους με την εθνική μας ομάδα. Εναντίον της Λευκορωσίας θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουμε για τη νίκη", τόνισε ο Ρούνεϊ σε μία δήλωση θαυμασμού για τους δύο προπονητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: