Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Aποκαλύψεις από την πρώην του Κ.Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έζησε έναν έντονο έρωτα με την Νερέιδα Γκαγιάρδο για σχεδόν επτά μήνες, όμως τώρα αυτή η εποχή μοιάζει εντελώς μακρινή...

Ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες αρκετές συντρόφους, από τότε που διέλυσε τη σχέση του με την "εκρηκτική" Ισπανίδα, ενώ και η ίδια μιλάει δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον τρόπο που την "αποχαιρέτησε" ο άλλοτε αγαπημένος της.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun" (28/9), η Γκαγιάρδο κατηγόρησε ευθέως τον Ρονάλντο για δειλία, εξαιτίας του τρόπου που επέλεξε αυτός να ανακοινώσει το τέλος της σχέσης τους.

"Είναι πολύ καλός στο κρεβάτι. Για αυτό το λόγο ήμουν μαζί του. Κάναμε σεξ από το πρώτο βράδυ που γνωριστήκαμε", τόνισε με δηλώσεις της η πρώην σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ, για να προσθέσει:

"Στενοχωρήθηκα από τον τρόπο που τερμάτισε η σχέση μας, που για μένα είναι 100% δειλία. Είναι πολύ ανώριμος. Εγώ ήμουν πιστή καθόλη τη διάρκεια της σχέσης μας, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτόν.

Βρήκα κάποια στιγμή γραπτά μηνύματα στα ισπανικά στο κινητό του τηλέφωνο που με έκαναν καχύποπτη".

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο παίκτης έκανε διακοπές στη Μαγιόρκα, με τη σχέση τους όμως να δέχεται ισχυρό "χτύπημα", όταν αποκαλύφθηκε πως η Ισπανίδα είχε δεσμό με τον άσο της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, λίγο πριν γνωρίσει τον Ρονάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: