Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Κατηγορίες για στημένο αγώνα

Tην περίπτωση προσυννενοημένου αποτελέσματος εξετάζει η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όσον αφορά την αναμέτρηση μεταξύ της Νόργουιτς και της Ντέρμπι στις 4 Οκτωβρίου, μετά από κατηγορίες βουλευτών.

H υπόθεση θα φθάσει στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αγγλικής Ομοσπονδίας τόνισε για το γεγονός: "H Oμοσπονδία εξετάζει την κατηγορία για στημένο αγώνα μεταξύ των ομάδων Νόργουιτς-Ντέρμπι και εξετάζουμε αν υπάρχει βάση σε αυτό το γεγονός".

Ο τεχνικός της Ντέρμπι Πολ Τζούελ, θεωρεί ανοησίες τα όσα λέγονται για την αναμέτρηση των δύο ομάδων: "Δεν υπάρχει χρόνος για στήσιμο παιχνιδιού στο πρόγραμμα μας. Πρόκειται για ανοησίες. Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό θα γελούσα. Δεν ξέρω από που προήλθε αυτή η ιστορία αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και αν θέλει η Ομοσπονδία να το εξετάσει, ας το κάνει. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε".

Η ακεραιότητα του αθλήματος είναι πάνω από όλους, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του Υπουργείου Αθλητισμού: "O υπουργός παίρνει πολύ σοβαρά την ακεραιότητα του αθλήματος και του τζόγου, για αυτό άλλωστε η Κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα κατά των υπεύθυνων παράνομων πράξεων που φθάνει μέχρι την φυλάκιση. Δεν θέλουμε να κρύψουμε κανέναν και είναι σωστό που η Ομοσπονδία εξετάζει το θέμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: