Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Αντί Euro, γάμος για τον Rooney

Μια και αυτό το καλοκαίρι δεν έχει ταξιδάκι σε Αυστρία και Ελβετία, για τον Wayne Rooney (όπως και τους υπόλοιπους της Εθνικής Αγγλίας), ο επιθετικός της Manchester United, είπε να φέρει εις πέρας κάποιες άλλες υποχρεώσεις που έχει και ακούν στο όνομα της Coleen McLoughlin.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Rooney πήρε τη μεγάλη απόφαση και θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του, στη Γαλλία, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Το ποσό που ετοιμάζεται να ξοδέψει το ζευγάρι για να πει το «ναι», μπροστά σε 60 συγγενείς και φίλους, αγγίζει –σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun»- τα 3 εκατομμύρια λίρες.

Ένα μέρος από αυτό, θα το καλύψουν τα 2,5 εκατομμύρια που προσέφερε στο ζευγάρι, μεγάλο περιοδικό της Αγγλίας, προκειμένου να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα φωτογράφησης του γάμου τους.

Κάποια από αυτά τα χρήματα, θα δοθούν, σύμφωνα με τους μελλόνυμφους, σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Λίβερπουλ, απ’ όπου κατάγονται αμφότεροι.

Το που ακριβώς θα γίνει ο γάμος, κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό, τουλάχιστον μέχρι να το ανακαλύψουν οι δαιμόνιες κουτσομπολίστικες στήλες της χώρας.

Αυτό που διέρρευσε είναι ότι πρόκειται για τοποθεσία στη Κυανή Ακτή και ότι προετοιμάζεται τετραήμερο ξεφάντωμα.

Οι καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και συμπαίκτες του Rooney στη Manchester United, που θα μετακινηθούν –φυσικά- με ιδιωτικά αεροπλάνα, έχουν κληθεί να κρατήσουν κενές τις ημερομηνίες από 10 έως 14 Ιουνίου.

Εικάζεται ότι ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τις 12 του μήνα. Όλες τις υπόλοιπες ημέρες θα υπάρχουν πάρτι και γεύματα για τους καλεσμένους, σε μια περιοχή που το ζευγάρι γνωρίζει καλά καθώς περνούν συχνά εκεί τις διακοπές τους.

Η Coleen έχει παραγγείλει το αξίας 100.000 λιρών νυφικό της από τον οίκο Marchesa, της Νέας Υόρκης και έχει κάνει το ταξίδι Η.Π.Α. – Μεγάλη Βρετανία, δρομολόγιο Παγκράτι – Κολιάτσου, για τις απαραίτητες πρόβες.


Ξένια Γιαννάκου
www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: