Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Προβληματισμένος ο Owen

Το μέλλον του Michael Owen στη Newcastle βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε αβεβαιότητα. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η Mirror, ο ποδοσφαιριστής είναι έντονα προβληματισμένος από το γεγονός ότι ο Kinnear δεν τον ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα της Newcastle παρότι, όπως δηλώνει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Owen μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τη Wigan το Σάββατο και μάλιστα ήταν αυτός που ισοφάρισε για τη Newcastle στο 80’, δίνοντας για άλλη μία φορά την απάντησή του στον αγωνιστικό χώρο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Άγγλος επιθετικός έφυγε γρήγορα μετά το παιχνίδι από το γήπεδο του St James’ Park ενώ αργότερα με δικές του δηλώσεις δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στο αρχικό σχήμα της Newcastle, κάτι που έχει φυσικά ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του για ακόμη μία φορά από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας στο προσεχές ματς με τη Γερμανία.

“Έχω παίξει μόνο ως αλλαγή στα τελευταία παιχνίδια, αλλά ο τραυματισμός ήταν μικρός και είμαι έτοιμος εδώ και μερικές εβδομάδες” ανέφερε απογοητευμένος ο Owen, με τον Kinnear πάντως να απαντάει λέγοντας πως ο Owen αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας, κάτι που το έχει ξανακάνει με δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: