Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Χωρίς Ντέιβιντ Μπέκαμ τα "λιοντάρια"


Ο Φάμπιο Καπέλο έκανε τελικά την έκπληξη και συμπεριέλαβε τον Μάικλ Μάνσιεν στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το φιλικό με την Γερμανία την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ επέστρεψε στα "λιοντάρια" και ο Ντάρεν Μπεντ της Τότεναμ.

Ο Μάνσιεν είναι νεαρός αμυντικός που ανήκει στην Τσέλσι και αγωνίζεται δανεικός με την Γουλβς στην Τσάμπιονσιπ, ενώ ο Μπεντ επιβραβεύτηκε για τις εκπληκτικές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημμα υπό τις οδηγίες του Χάρι Ρέντναπ στους "σπερς".

Για πρώτη φορά επί Φάμπιο Καπέλο κλήθηκε και ο Μάικα Ρίτσαρντς της Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία υπάρχουν ακόμη δύο πρόσωπα, οι Τζόε Χαρτ και Σον Ράιτ Φίλιπς.

Ο Ιταλός δεν κάλεσε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος πλέον ελπίζει να τον πείσει με τις εμφανίσεις του από τον Ιανουάριο με την φανέλα της Μίλαν, ενώ και ο Μάικλ Όουεν αγνοήθηκε. Από την άλλη, Γουέιν Ρούνεϊ και Ρίο Φέρντιναντ δεν κλήθηκαν λόγω προβλημάτων τραυματισμού που προέκυψαν σήμερα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες
Ντέιβιντ Τζέιμς (Πόρτσμουθ), Σκοτ Κάρσον (Γουέστ Μπρομ), Τζόε Χαρτ (Μάν. Σίτι)

Αμυντικοί
Γουέιν Μπριτζ, Τζον Τέρι (Τσέλσι), Γκλεν Τζόνσον (Πόρτσμουθ), Μάθιου Άπσον (Γουέστ Χαμ), Κέρτις Ντέιβις (Άστον Βίλα), Τζόλεον Λέσκοτ (Έβερτον), Μάικλ Μάνσιεν (Γουλφς), Μάικα Ρίτσαρντς (Μαν. Σίτι).

Μέσοι
Στίβεν Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Γκάρετ Μπάρι, Άσλεϊ Γιανγκ (Άστον Βίλα), Μάικλ Κάρικ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Φρανκ Λαμπάρντ (Τσέλσι), Στιούαρντ Ντάουνινγκ (Μίντλεσμπρο), Σον Ράιτ Φίλιπς (Μαν. Σίτι), Τέο Γουόλκοτ (Άρσεναλ).

Επιθετικοί
Ζερμέιν Ντεφόε, Πίτερ Κράουτς (Πόρτσμουθ), Ντάρεν Μπεντ (Τότεναμ), Γκάμπριελ Αμπγκονλαχόρ (Άστον Βίλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: