Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Καπέλο: "Τελικός Ιταλία-Αγγλία"




Ο Φάμπιο Καπέλο αποκάλυψε το όνειρο του. Ο Ιταλός τεχνικός προβλέπει τελικό Μουντιάλ Αγγλία-Ιταλία. Τα "λοντάρια", περισσότερα από κάθε άλλη φορά, εμφανίζονται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

"Θα προτιμούσα έναν τελικό μεταξύ Αγγλία-Ιταλία. Το παράξενο θα είναι όταν θα ακούγονται οι εθνικοί ύμνοι. Τώρα φοράω διαφορετική φόρμα και δουλεύω για την Αγγλία. Είμαστε δυνατή ομάδα και οι φίλαθλοι είναι περήφανοι για μας. Στο παγκόσμιο κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό", σχολίασε ο Φάμπιο Καπέλο

Ο πολύπειρος τεχνικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών και του Τύπου, στοιχείο σημαντικό ώστε να μακροημερεύσει ένας προπονητής στην "Γηραιά αλβιόνα". Αυτό που ζητά από τους παίκτες του στις προπονήσεις και τους αγώνες της εθνικής Αγγλίας είναι να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των μελών της ομάδας.

"Δεν μου αρέσει η έλλειψη σεβασμού. Αυτό σημαίνει να είναι οι παίκτες στην ώρα τους, σεβασμός στα αποδυτήρια και στους κανόνες. Οι κανόνες είναι σημαντικοί ώστε να δημιουργηθεί σωστά ένα γκρουπ. Αυτή η τακτική είχε πάντα καλά αποτελέσματα στις ομάδες που δούλεψα. Πρέπει να έχεις σεβασμό για τον κόσμο που δουλεύεις, ακόμα και με αυτούς που κάνουν λιγότερες σημαντικές δουλειές στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: