Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ρονάλντο: «Ηγέτης ο Ρούνεϊ, μπορεί η Αγγλία»!


Τόσο καλά λόγια σπάνια λέει για αντίπαλο! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωση τον ηγέτη, όπως τον χαρακτήρισε, Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι με εκείνον η εθνική Αγγλίας έχει πολλές πιθανότητες διάκρισης στο ερχόμενο Euro! 


«Ένα παιχνίδι ενάντια στην Αγγλία θα μου γεννούσε πολλά συναισθήματα, κυρίως λόγω του Ρούνεϊ, αλλά και για άλλους λόγους. Ο Ρούνεϊ είναι πλέον ηγέτης και αυτό δεν μου προκαλεί έκπληξη. Ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν η μέρα που θα γινόταν σταρ της εθνικής Αγγλίας και αρχηγός της. Για μένα ο χαρακτήρας και η περηφάνια αυτού του παίκτη είναι μοναδική. Είναι ακόμη πολύ σημαντικός για την εθνική του ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο άλλοτε συμπαίκτης του αρχισκόρερ των «τριών λιονταριών» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε αναφερόμενος στις ελπίδες των Άγγλων για διάκριση στο ερχόμενο τουρνουά:
«Είδα ορισμένα παιχνίδια της και η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκαν ευχάριστα. Αυτή τη φορά μπορεί να τα πάει καλά. Για μένα η Αγγλία είναι πάντα ανάμεσα στις ομάδες που πιστεύω στις μεγάλες διοργανώσεις. Ακόμη και τώρα που πηγαίνει στη Γαλλία με νεανική αποστολή. Η χημεία της ομάδας και το πνεύμα φαίνονται σε καλά επίπεδα».

england365.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: