Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Χότζον: «Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση»


Ενθουσιασμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι διεθνείς εμφανίστηκε ο Ρόι Χότζον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Αμφίβολος για το φιλικό της Παρασκευής απέναντι στο Περού ο Λουκ Σο.  



Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» τόνισε πως καθημερινά βλέπει με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μάλιστα ανέφερε ότι: «Πραγματικά, αν μπορούσα να... κλείσω σε ένα κουτί την απόδοση των παικτών στις προπονήσεις για να την αφήσω ελεύθερη με την έναρξη των υποχρεώσεών μας στο Μουντιάλ, θα το έκανα»!
Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγλία θα υποδεχθεί το Περού στο «Γουέμπλεϊ» σε φιλικό προετοιμασίας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Χότζον να υποστηρίζει: «Προφανώς η προσοχή μας είναι στραμμένη στο Μουντιάλ, αλλά θα δούμε πολύ σοβαρά και το αυριανό (30/5) φιλικό, ώστε να δώσουμε χαρά και στους οπαδούς μας».
Αυτό που γνωστοποίησε ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, είναι πως ο Λουκ Σο είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με το Περού, αφού ταλαιπωρείται από ίωση και τις τελευταίες μέρες δεν έχει προπονηθεί καθόλου.

england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: