Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Καπέλο δεν θέλει... γυναίκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο

"Οχι σεξ. Μόνο μπάλα". Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Φάμπιο Καπέλο στους ποδοσφαιριστές του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της επόμενης χρονιάς στη Ν.Αφρική.

Η Αγγλία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα τελικά της διοργάνωσης και ο Ιταλός εκλέκτορας αυτό που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται είναι το ενδεχόμενο η αποστολή της Αγγλίας να γίνει... πενταήμερη εκδρομή.

Γι'αυτό το λόγο φρόντισε να ξεκαθαρίσει από τώρα στους παίκτες του ότι μπορούν να πάρουν μαζί τις συντρόφους τους, αλλά δεν πρόκειται να έχουν καθημερινή επαφή: "Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει μπάλα. Αν αρέσει αυτό στις γυναίκες σας, έχει καλώς. Σε αντίθετη περίπτωση καλό είναι να μην έρθουν", τόνισε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως... "Θα μπορείτε να βλέπετε τις γυναίκες σας μια φορά την εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε μπάλα και όχι να κάνουμε διακοπές γι'αυτό ξεχάστε αυτά που ξέρατε". Ο Φάμπιο Καπέλο είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εικόνα που έδειξαν εκτός αγωνιστικού χώρου τα "λιοντάρια" στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που οι paparazzi έπιασαν με τους φωτογραφικούς φακούς τους παίκτες της Αγγλίας να διασκεδάζουν με τις συντρόφους τους, ξεπερνώντας αρκετές φορές το... προβλεπόμενο νυχτερινό ωράριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: